SERVICII

PROIECTARE SI CONCEPERE

Pentru ca fiecare proiect realizat este unic, abordarea noastra de lucru include cateva etape premergatoare inaintea demararii propriu zise a productiei, si anume: Discutam despre ceea ce îți dorești și despre cum putem face noi să realizam acest lucru, masuram fiecare mm în privința proiectării mobilierului, concepem proiectul tehnic necesar realizarii ofertei de pret, ajustam variantele de implementare impreuna cu beneficiarul.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Tehnologia a reprezentat si reprezinta una din prioritatile noastre principale pentru a asigura performanta si calitatea elementelor de mobilier.  Pentru a satisface pana si cele mai exigente cerinte din domeniu si a obtine corpurile de mobilier dorite, indiferent de complexitatea lor ne-am ocupat de tehnologizarea fabricii si stabilirea unui flux de lucru bine pus la punct. Fie ca vorbim de elemente simple sau frezari complexe pe CNC, slefuri ultrafine pe masina de calibrat si slefui sau termoformare fluxul tehnologic ne permite realizarea oricarui proiect, indiferent de complexitate.

INSTALARE & MONTAJ

In aceasta etapa de instalare si montaj venim intotdeauna cu echipe de montaj dedicate, care sunt familiarizate cu proiectul in lucru. Montajul este supervizat direct de managerul de proiect si beneficiar. Cerem feedback in permanenta pentru a ne asigura ca preferintele beneficiarului sunt indeplinite si astfel acesta se va bucura de frumusețea și funcționalitatea unui mobilier realizat conform asteptarilor.

GARANTIE

Orice lucrare realizata de COMODIM beneficiaza de garantia calitatii. In cazul unor evenimente neprevazute sau utilizarii necorespunzatoare, oferim servicii de remediere, reconditionare.

COMODIM este membru al Retelei de calitate DuPontTM  Corian®, ceea ce atesta calitatea serviciilor noastre in realizarea mobilierului din corian. Garantia mobilierului realizat din corian de catre compania noastra este de 2 ani.